Forum sojuszu Kingdom Hearts
Widze że dawno nic nie uaktualnione ja zaczne :
Recki 20
Lm 140 (niewiem dlaczego ale te stateczki lubie najbardziej)
Cm 20
Kr 20
Ow 100
Bombki 11
Dt 35
Pancerniki 15
Ostatnio edytowany przez whisky (2008-03-31 19:18:18)
dobuduj KR bo to jedna z lepszych i najważniejszych jednostek.
Geni Ty noobie, krążki przydają sie tylko do farmienia, na LMy i WR, w innych wypadkach zwiększają straty. Dobrze wiem bo mam ich trochę na u50. Co do ich użyteczności bym polemizował
Ja jednek uwazam ze Krowki sa bardzo ale to bardzo pozyteczne i ja chetnie je buduje. Sa tanie i maja wysoka wysoka wydajnosc bojowa, sa bardzo ale to bardzo szybkie i maja calkiem pokazna ladownosc. Najwazniejsza jest jednak ich niewielka cena. Wg mnie na lekkie statki i lekka obrone to najlepsza jednostka w ogame. Ja uzywam ich na jednostki takie jak LM, CM (tez dobrze im idzie mimo ze nie maja SD) ewentualnie inne Krazki, a obrona: szczegolnie WR, LDL CDL i czasem jony, ale to musi byc w 3 dupy Krowek.
Problem jest kiedy pojawiaja sie OWce do zezlomowania albo Pancki. Z obrony przykre sa Gaussy. Ale ja wlasnie specjalizowalem sie zawsze w zlomowanie lekkich flot i rozbijaniu bunkrow z duzo iloscia mieska armatniego.
Takze ja bym radzil dobudowac Krowki ;-)
Dybol napisał:
dobuduj KR bo to jedna z lepszych i najważniejszych jednostek.
Geni Ty noobie, krążki przydają sie tylko do farmienia, na LMy i WR, w innych wypadkach zwiększają straty. Dobrze wiem bo mam ich trochę na u50. Co do ich użyteczności bym polemizował
Gdy LM'ów kupa, i flota bez krówek dupa ^_^
To wszystko prawa co napisaliscie, ale jest pewien problem. PRzy kazdym moim złomowaniu w speedsimie probowalem dodac KR do OWiec I PaNter, wynik zawsze byl nieco zaskakujący. Bez KRowek straty byly mniejsze (czesto nawet zerowe), podczas gdy z nimi zysk dosc mocno spadał. W wiekszosci byly to cele mające lekka obrone, sporo miesa, ale tez Gaussy, ktore powodują ze KR padają jak muchy.... Dlatego narazie nie buduje KR bo bardzo rzadko ich uzywam