Forum sojuszu Kingdom Hearts
My z Genim dzielnie latamy xD
lecielismy na naszego znajomego malego
gdy wszedł na konto napisal mi PW, i spytalem czy da sie upolowac ;D
03-09 16:21:35 maly987 [6:175:7] Re:Re:Brak tematu Odpowiedzi
gram o ogame prawie 3 lata i ani razu nie zostałem przez nikogo upolowany nawet jak zaczynałem kariere wiec życze powodzenia ;]
xD
Napisalem ze moge byc pierwszy i ze nie przestane latać :]
03-09 16:28:22 maly987 [6:175:7] Re:Re:Re:Re:Brak tematu Odpowiedzi
jak chcesz mnie to tam odpowiada
Ostatnio edytowany przez kreczman (2008-03-09 15:27:57)
Kiedyś wpadnie
Od dziś będę farmił codziennie. Idlerzy też przynoszą zysk i nie wymagają zbyt dużej uwagi. Na 50 z 30 lotów będzię około 2kk surki. Na naszym uni w taki sposób na 12 lotów będzie ponad 300k surki co daje ponad 1/3 mojego dziennego wydobyci Muszę rozwinąć tech. komputerową
Jeszcze was dogonię
dzis przezylem szok...
kREcZuLEK 13:22:04
kREcZuLEK 13:19:08
o kurwa;/
kREcZuLEK 13:19:36
Surowce na Sahalin [5:82:6] (Gracz 'Kasjos')
o 03-12 12:02:20
Metal: 72.112 Kryształ: 129.492
Deuter: 93.849 Energia: 3.184
Skan planety nie wykazał żadnych zaburzeń atmosfery. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że w ciągu ostatniej godziny nie było aktywności na tej planecie.
Floty
Mały transporter 20 Duży transporter 7
Lekki myśliwiec 70 Okręt wojenny 4
Sonda szpiegowska 30
Obrona
Wyrzutnia rakiet 100 Lekkie działo laserowe 62
Ciężkie działo laserowe 1 Działo Gaussa 5
Działo jonowe 23 Mała powłoka ochronna 1
Duża powłoka ochronna 1
kREcZuLEK 13:19:40
leciałem na to
kREcZuLEK 13:19:45
100 OW i 16 panter
kREcZuLEK 13:19:59
mialem miec ponad 2%
kREcZuLEK 13:20:09
i minute przed dolotem
kREcZuLEK 13:20:25
03-12 13:14:25 Perymetr Obrony Akcja szpiegowska
Obca flota z planety Księżyc [5:94:5] została dostrzeżona w pobliżu twojej planety JestemSpozniony [5:92:15] . Szansa na przechwycenie sond: 1 %
kREcZuLEK 13:20:47
jestem pewien ze mial mnie na falandze
kREcZuLEK 13:21:00
i 16 sekund przed zawrocilem
kREcZuLEK 13:21:13
ale serce przy gardle ;/
chyba musze znow wrocic do 6 gali, bo latac bez moona to niebezpieczne zajęcie...
I piszcie cos w tym temacie bo musialem skaoswac poprzedniego posta zeby to wyslac xD
Ostatnio edytowany przez kreczman (2008-03-12 12:27:12)
Musimy opic moona xD
ej, podejzewam ze Maly ma jakies cos... Bo napisalem mu PW o 15 po skanie planety gdzie lezało sporo floty (nawet kilka panckow) i 600 k surowców, brzmiało mniej wiecej tak "widze ze flota coraz smaczniejsza, stajesz sie ciekawym kąskiem" i spojrzcie:
03-17 18:34:38 maly987 [6:175:7] Re:Brak tematu Odpowiedzi
spoko ale tylko obejdziesz sie smakiem
pozdro maly987 ;]
godzina 18.48...
Wniosek: albo mu matka.brat doglądają konta i gdy widzą czerwony napis to go informują, albo ma poinformowanie SMS...
Ale moze tez mnie podpuszcza na spore straty deu...
Mam kolonie 5 ukladow od niego, ale niesetety w sąsiedztwie moona, wiec musze latac na niego z matki a to daje mu wiecej czasu na sprawdzenie konta xD
Kiedys przyleci do mnie w racuszkach
Haha ale mnie spotkała niespodzianka dzis ;D, wchodze na konto moonowe u50(robie tam proby Dybolowi) I patrze w wiadomosciach RW:
Następujące floty 03-19 10:26:29 stanęły przeciwko sobie:
Agresor CZAJAN
Obrońca rasiaq
Po 3 zaciętych rundach...
Agresor CZAJAN
Obrońca rasiaq
Agresor wygrał bitwę!
Przejął
199.288 metalu, 107.725 kryształu i 69.501 deuteru
Agresor stracił łącznie 0 jednostek. (0/0/0)
Obrońca stracił łącznie 1.044.000 jednostek. (751.000/293.000/0)
Na tych współrzędnych znajduje się teraz 225.300 metalu i 87.900 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca wynosi 3 % (3.13 %)
Olbrzymie ilości metali i kryształów przyciągają się do siebie i formują księżyc na orbicie planety.
Księżyc został dany...
Teoretyczny zysk zwycięzcy wynosi 689.714 jednostek. (424.588/195.625/69.501)
Farmienie 376.514, zbiórka złomu 313.200.
[ Formatron 1.1.4 ]
szkoda ze taki mały i na najdalszej koloni ale nie narzekam, bo moon to moon
zwlaszcza ze powstał z 3 %
;]
Graty moona
A ja zapomniałem o 1000 krązkach które podstawiłem na próby i wyłałem na transportuj, a nielubiany przeze mnie pan złapał mnie na fale Ale nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło Średnica 8.485 km (8 /10 pól), tylko szkoda że z ponad 100% próba
Jak tam panowie świętach? Bo ja już sie przejadłem Może na piwko niedługo?
zdziwilemsie jak wczoraj stanąłem na wage:PP jednak świeta sprzyjają przytyciu xD... ja dziszaczalem lata,i prawdopodobnie zaraz bedzie moje top solo
co do piwka,to mialemwlasnie zaproponowac jutrzejszy dzien... co WY na to ?
Ale spojrzmy na kraje takie jak Holandia, czy tez USA. Obydwa są wspaniale rozwiniete i w obu przypadkach Ameryka byla prekursorem, a w Holandii mozna dostac wszystkie narkotyki bez wiekszysch problemow). Natomiast kraje z bylego bloku ZSRR (ludnosc swoje smutki topiła w wódce(oczywisice celowo zamierzone)) są nie ukrywajmy słabo rozwiniete.
Uwazam ze niektore narkotyki otwierają umysł. I nie chodzi tutaj o to co kupuje sie od dillera na ulicy bo tam moze byc cokolwiek, lecz mowie o narkotykach w najczystszych postaciach...
narkotyki w czystej postaci sa lepsze od rzekomej milosci bo nie mozna sie na nich przejechac a rowniez uwalniaja endorfine i serotonice i to w wiekszych ilosciach
Ostatnio edytowany przez kreczman (2008-04-21 17:25:26)
Ja jako student pelnej krwi co nieco juz w zyciu sprobowalem... i musze powiedziec ze jest to bardzo sliski temat. Po czesci zgadzam sei z kreczmanem, ale tylko po czesci. Zapomniales o jednej istotnej rzeczy: to narkotyki, czyli po nich nie jestes soba. Dla przykladu przedstawie dwie sytuacje:
1) siedzimy na akademiku i jaramy ziolo, ja bawie sie zapalniczka, jest wesolo i w ogole odjazd. Ale nagle wpada mi do glowy "genialny pomysl ze kumpel by wyrabiscie wygladal przystrojony plomykami z zapalniczki . I jak pomyslalem tak chcialem zrobic... Dobrze ze bylo nas 4 i pozostali mnie odciagneli.
2) znow akademik. tez jaramy. I kumpel pomylil sie i wmowil sobie ze ja jestem ze Szczecina nie z Cieszyna i zaczal pytac o molo itp itd. Ja mu caly czas ze ja z cieszyna a nie szczecina a on dalej swoje. i nagle zaczal powtarzac: "nie wkrecaj mnie, nie wkrecaj mnie..." i tak z pol minuty. Po ziole ja mam tak ze czasem rzeczywistosc sie mi naklada. i cholera bo wtedy tez sie zaczela nakladac i slyszalem to podwojnie. Na domiar zlego kumpel obok sie wlaczal i to samo: "nie wkrecaj mnie..." takze powiem otwarcie gdyby 3 kumpel nie zareagowal to jeszcze z 10-20 powtorzen i w psychiatryku bym wyladowal... i to byl ostatni raz jak jaralem. Po tym powiedzialem: dosc Wito bo sie wykonczysz.
A histori tym podobnych slyszalem wiele i widzialem na wlasne oczy jak kumpele sobie wkrecila ze nie ma nog i musielsmi ja niesc na akademik...
Takze ja uwazam ze jest to jednak niebezpieczne. Wiem z doswiadczenia. A z uzaleznieniem jak mowia ze po jednym "buchu" juz jestes uzalezniony to brednie sa. Ale fakt trzeba uwazac. nie czesciej niz raz-dwa razy w miechu. Choc ja uwazam ze to strasznie mozg nisczy, szczegolnie w polaczeniu z wodka. No i... ekhm ... czasem jak sie przedobrzy to nie staje
wiec odradzam jeszcze raz
To w sumie racja co mowisz Will, sam mialem kilka przykrych stuacji, ale to tylko kwestia psychiki, pomysły zastapuje sie innymi. Raz pamietam bylismy zjarani jak bąki i siedzielismy nad rzeką, w pewnym momencie wyciagnąlem komorke, i nagle wkrecilo mi sie zeby ją wyrzucic, czułem ruch mojej reki wyrzucający komorke, na szczescie szybko zauwazylem ze moja noga sie obsuwa i moglem spokojnie przeniesc obserwacje na noge , tak samo co chwila włącza sie schemat z Policją itp... wszystko jest do ogarniecia.
Co do tego ze kogos niesli do akademika, to wątpie zeby ktokolwiek wkrecił sobie cokolwiek na tak długo.
Co do pozytywnych stron ziela to nigdy tak dobrze nie rozumie sie niektorych utworow(ich przekazu). MJ to spokoj, alkohol to szaleństwo.
Oczywiscie zgadzam sie co do szkodliwosci. Kupując zielone od dillera nie wiemy co wczesniej bylo z tym robione, szkodzi na pluca bardziej niz papierosy, ale stan chill outu jest boski (dla wyjasnienia, nie pale juz od kilku miesiecy)
ps. Probowales innych narkotykow? (ja sprobowałem oprocz zioła trzech innych, ale jesli nikt poza mną to nie ma sensu dalej dyskutowac)
Pozdro