Forum sojuszu Kingdom Hearts
Sądze ze przyda sie ten temat xD
jestem zawiedziony;/ przyszedłem do domu poskanowałem i nie znalazłem praktycznie NIC wszystkie farmy o tej godzinie są kompletnie puste
po 15k surki na planetach to dosc mało ;/
8 OW w budowie
Trzeba umieć uprawiać farmy
Niedługo też będę miał owce już zaczynam badać technologie nadprzestrzenną
To mój dzisiejszy farming:
16.609 metalu, 5.155 kryształu i 477 deuteru
25.187 metalu, 8.093 kryształu i 1.631 deuteru
5.676 metalu, 13.719 kryształu i 14.405 deuteru
A to mi zwiało, wczoraj też mi zwiał
Metal: 90.600 Kryształ: 43.880
Deuter: 13.615 Energia: 3.099
A 2 cele na 1% stały się dla mnie nie osiągalne z powodu noob protection ;(
No a mnie nęka czasami pan z top 200 Ale na razie nie poszalał, floty za kilkunastogodzinny urobek mi ubił więc niewiele.
Strasznie zaniedbane to konto było jeśli o flotę chodzi i teraz powoli nadrabiam, myślę że przed weekendem będzie już ok.
Tak że, zbierajcie się do 4 gali najlepiej ;] Niedługo można tutaj powojować.
Swoją drogą istnieje bardzo duża szansa że po kilku dniach gry będę musiał się znowu pożegnać z ogame... W związku z tym będę miał konto do oddania. Jacyś chętni będą?
To na 90% pewne.
Nic niestety nie poradzę... A dwa że to konto ciężko opanować Trzeba by poświęcić kilkaset punktów i wywalić 3-4 planetki, które nie wiedzieć czemu znajomy rozwijał - a nie powinien. Co prawda dzienny łączny urobek to ponad milion surówki, flotę też jest gdzie robić - ale właśnie, bez rewelacji bo stocznie leżały.
Zresztą, co będę gadał:
login: xxx
hasło: xxx
Loginu nie można jeszcze zmienić niestety, ale hasło i maila owszem.
Powodzenia wam
A jeśli konta nikt nie chce, to wyślijcie wszystko do 8 gali, czy tam niech się ktoś na nie przez proxy loguje i zrobi z tego prywatną farmę ;]
Pozdrawiam i powodzenia wszystkim!
Może kiedyś wrócę na nowe uni ;]
kreczman napisał:
co do kolonizowania to dzis mi szczeka opadła
Średnica 14.208 km (9 /201 pól)
Temperatura od -83°C do -43°C
Położenie [5:92:15]
spojrzcie ktora pozycja xD
Weź się schowaj z tym...
Mi na 5 - 7 pozycji w 4 próbach max 129 pól
jak na to patrzę to aż płakać mi się chce
Graty:P
wszedłem po imprezie na konto na u 58 patrze i ktos na mnie leci, 2h do ataku no to wydałemw szystko na obrone xD oto efekt
[FONT=courier new][CENTER]____________________________________________________________[FONT=courier new][/FONT]______________________
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙|
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙salamalajkum vs kreczman ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙|
\___________________________________________________________[FONT=courier new][/FONT]_____________________/
/ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙\
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ Runda pierwsza ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙|
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙Agresor salamalajkum ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙|
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ MT ˙LM ˙CM ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙2 ˙˙2 ˙˙2 ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙(przeciw) ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙Obrońca kreczman ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙|
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ WR ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙8 ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
\___________________________________________________________[FONT=courier new][/FONT]_____________________/
/ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙\
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ Runda ostatnia ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙Agresor salamalajkum ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙|
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ CM ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙1 ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙(przeciw) ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙Obrońca kreczman ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙|
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙Flota zniszczona ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙|
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ Agresor salamalajkum wygrał bitwę. ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙Przejął 33 metalu, 33 kryształu oraz 33 deuteru. ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙|
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ Agresor stracił 26.000 jednostek. (16.000/10.000/0) ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙|
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ Obrońca stracił 16.000 jednostek. (16.000/0/0) ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ Po bitwie pozostało 4.800 metalu oraz 3.000 kryształu. ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ Szanse powstania księżyca wyniosły 0% (0%) ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙Agresor stracił: 2 MT, 2 LM, 1 CM ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙Obrońca stracił: 8 WR ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
| ˙ ˙ Szacowane zyski Agresora i Obrońcy (zakłada się zebranie całego złomu) ˙ ˙ |
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ Agresor: -11.167 metalu, -6.967 kryształu oraz 33 deuteru. ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙Obrońca: -11.200 metalu, 3.000 kryształu oraz 0 deuteru. ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙|
| ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ FoxRW v1.01, created by Fox (Malcolm Reynolds) ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ |
[/CENTER][/FONT]
% zawsze może do nas przylecieć. Nasz konto moonowe ma chyba jakiś magnes na lamki Co wejde na konto to jakies RW, które mnie zaskakuje
dziś koleś wleciał mi w obrone i stracił ponad 400k a zyskał 9k, a wiedział na co leci...
A co do wojny to trzeba trochę sojusz rozbudować, chociaż te 10 osób żeby było.